helg v 2 – lyckorus årskalender

planering v 2:

v 2 – ut med julen

gran, pynt, belysning mm. Nu skall julen ut och våren in.

Idag fick granen tyvärr lämna oss. Den har sett ledsen ut nu ett par dagar och de nedersta grenarna har varit långt nere vid golvet. Den fattas mig redan. Sedan dess den kom upp och blev klädd har den varit ett underbart vackert färgskimrande sällskap i vardagsrummet. Nu är det riktigt tom. Men jag får hylla den vackraste granen på länge i minnet och på bilder.

Utöver det så har belysningen på baksidan, den röda, kommit ned. Den vita ljusslingan på framsidan får vara kvar ett tag till eftersom den gör så stor skillnad på framsidan med ljuset. Samma med stjärnorna i vardagsrummet. Även de får vara kvar ett tag till. Ljuset gör så mycket här i januari innan det vänder på riktigt. Samma sak med de röda dukarna, filtarna och kuddöverdragen. Bytas ut skall de men det är inte sååå bråttom.

I övrigt en trött helg. Jag har ont i halsen när jag sväljer och känningar av en eventuellt kommande UVI. inget är speciellt lockande alls så det blir mkt ligga på soffan och vila.

Leave a Reply