årskalender 2020

så var den här. Första helgen under 2020. Iår har jag tänkt att följa årskalendern på lyckorna som jag gjorde för ett par år sedan för att underlätta planeringen under året.

v 1 -planeringshelg.

Första helgen på året blir det tema planering. Vad vill vi satsa extra på under året. Resor, renovering, inköp mm.

Planering: Det första som behöver planeras närmare är poolhålet. Det är nästan lite svårt att ta in att det som jag började på för ett gäng år sedan nu börjar närma sig färdigställning. I första hand skall det grävas rent lite till så fort som vädret tillåter det. Därefter måste vi få hit grus/sand och göra en bra botten som skall paddas till. Därefter någon form av frigolitbotten innan poolen skall sättas på plats och det skall fyllas i den och runt om kring den. Därefter är det trädäck som skall ordnas och allt som skall fixas runt om.

Leave a Reply