pinterestbesatt?

Den ena anslagstavlan efter den andra skapas. Det är allt från tema poolbygge till växthus, planteringar och DIY blomlådor och poolbarsbygge. Allt allt med tema trädgård letar sig in i mitt sinne.

Jag vill bygga allt. Helst nu. Inte i vår när tid och väder är mera medgivligt utan nu, nyss. Igår. Men de är så fina, alla de hemma byggda växthusen, inte för att de ser ut som mitt som aldrig verkar bli klart.
det är som om det ligger ett magiskt skimmer över pinterests alla bilder. De verkar liksom aldrig kunna bli dåliga. Även det snea o vinna ser rätt och charmigt ut. Helt plötsligt kommer jag på mig själv att vilja genast hammar loss på en verkstadsbodsskjulmodul av mina gamla pallkragar. Upphöjda odlingslådor med mina gamla fönster som lock. EN utedusch till poolen och stensättning ner i backen. Allt ser lätt och smidigt ut. Säkerligen mycket lättare och smidigare på bild.

Jag är en sådan klassisk, falla för bilden, person. Som lätt skulle köpa varenda DIY tidning för att få den perfekta känslan. Som går igenom bild efter bild efter bild och undrar hur svårt det kan vara egentligen och varför i hela friden jag inte börjat innan. EN sådan som tror på att bara jag bygger/fixar/gräver/ordnar så kommer min trädgård/mitt hem bli som en inredningstidning och lyckan är gjord.

Vi får se vad det blir tillslut. Men jag hoppas iallafall att det skall bli något av alla de tankar om projekt jag helst vill sjösätta igår.

Leave a Reply